Export/import

Export

Over de hele wereld worden aardappelen uit Nederland gegeten. Niet zo vreemd; Nederlandse aardappelen staan immers bekend om hun hoogwaardige kwaliteit.

 

Holland Potatoes is de ideale partner als u uw aardappelen wereldwijd wilt aanbieden. Flexibiliteit is ook hierbij het sleutelwoord. Wij kunnen het gehele handelsproces voor u verzorgen. Hierbij wordt uw product volgens marktconforme prijzen verkocht op buitenlandse afzetmarkten. Heeft u zelf al een handelspartner in het buitenland gevonden? Dan kunt u bij Holland Potatoes terecht voor het verwerken van de ruwe aardappelen tot perfect verpakt eindproduct.

 

Ook wat verpakking betreft zijn wij flexibel. Exporteren kan onder de naam Holland Potatoes. Heeft u liever een blanco uitstraling op het label? Ook dat is mogelijk.

 

Sinds begin 2016 is het assortiment van Holland Potatoes aanzienlijk uitgebreid. Naast de prima kwaliteit aardappelen die u van ons gewend bent, leveren wij inmiddels ook uien in 10 kg en 25 kg verpakking. Wij kunnen verpakken in blanco zakken en golden label balen.

Assortiment:
Aardappelen diverse sortering gewassen en ongewassen in 5, 10 of 25 kg verpakking in zowel poly als jute zakken.
Uien in 10 en 25 kg verpakking blanco zakken en golden label balen. Kortom, Holland Potatoes biedt ook vele mogelijkheden voor de export.Piepertweets